Астролог, який передбачив перемогу Зеленського, попередив про нову біду: "відразу після карантину..."




Все до цього йде!

Відомий астролог Влад Росс попередив про нову напасть, з якою вже скоро може зіткнутися наша планета

На своїй сторінці в Facebook він написав, що в Атлантичному океані може статися руйнівне цунамі, передає Politeka.


Причиною цього Росс називає можливе падіння уламка астероїда, що, за підрахунками, станеться 29 квітня. Астролог підкреслив, що передбачив це у своєму прогнозі на 2020 рік.



У коментарях до публікації він зазначив, що в цей період радить знаходиться подалі від східного узбережжя США, оскільки внаслідок цунамі сильно зачепить Нью-Йорк.




Раніше ми писали про те, що раніше Росс стверджував: падіння астероїда змінить світ навіть більше, ніж коронавірус.

За його словами, справжнім провісником катастрофи стала юна еко-активістка Грета Тунберг. Її появу в інформаційному полі перед епідемією Влад Росс вважає невипадковим.

«З'явилася Грета Тунберг, яка, як відьма, була передвісником глобальної катастрофи. Вона казала, щоб люди перестали гнатися за грошима, більше дбали про екосистемі», - нагадав астролог.




Астролог зазначив, що масовий карантин по світу вже призвів до несподіваних наслідків. Наприклад, у Венеції очистилися канали. Через відсутність туристів вода стала прозорою, там з'явилася риба, прилетіли лебеді. У Китаї завдяки карантину стало чистіше повітря.



«Пандемія – ніби застереження нам згори. Так, дійсно, світ змінюється. І входження королівських – найбільш великих планет – Сатурна і Юпітера, Водолій, дійсно, змінює наш світ», - заявив астролог.

Популярні дописи з цього блогу

Текст надіслала добре знайома лікарка, професор, доктор медичних наук.Дочитайте до кінця🙏🏻

«Ви швидше виграєте в лотерею, ніж заразитеся коронавірусом»: болгарський лікар пояснив, чому не потрібно панікувати