Вакарчук попередив українців про серйозну небезпеку

Музикант Святослав Вакарчук помітив небезпеку гіршу від наркотичної залежності та навіть шизофренії.


Справжньою інформаційною диверсію назвав усе, що відбувається на просторах соцмереж в Україні фронтмен культувого гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. У своєму блозі він вказав головну, на його думку, загрозу для суспільства: люди почали закривати очі на реальний стан речей, бо бачать виключно те, що хочуть бачити. І не більше, передає Ukr.Media.

"Соціальні мережі об'єднали мільярди осіб. Зменшили відстані. І це неймовірно прекрасно. А ще вони... роз'єднали людей. Розвели по різні боки безлічі барикад успішніше будь-якої плакатної пропаганди. І продовжують це робити кожну секунду… Коли ми заходимо на свої сторінки у Twitter, Facebook або в пошук Google, ми завжди бачимо те, що хочемо бачити", – запевнив артист.

Музикант попереджає: насправді ніхто з нас не вирішує, чим захоплюватися – мова йде не тільки про політичні вподобання, а й про інформацію, друзів, пісні та навіть фільми. Більшість цього – нав'язана, штучно створена ілюзія власного смаку.

"І ось тут криється найголовніша небезпека: в якийсь момент ми вже не можемо відокремити просто не прийнятний для себе погляд не тільки від невігластва, а й від справжньої інформаційної диверсії…. Ми стаємо самотніми і розгубленими немовлятами в реальному світі. І ми біжимо назад до віртуального світу. Там ми знову - потужні, святі і мудрі водночас… як наркомани залежимо від опіуму", – підсумував він.

Популярні дописи з цього блогу

Текст надіслала добре знайома лікарка, професор, доктор медичних наук.Дочитайте до кінця🙏🏻

«Ви швидше виграєте в лотерею, ніж заразитеся коронавірусом»: болгарський лікар пояснив, чому не потрібно панікувати