Вона постійно чула дивні звуки в гаражі, коли вона побачила, що там робить її чоловік, то розридалася!

Коли Бред і Ліз Соден вперше побачили один одного, то відразу зрозуміли: це доля.

Закохані розуміли один одного з півслова. Пізніше з'ясувалося, що захоплення пари теж збігаються.


Активні туристи, Ліз і Бред часто ходили в походи, беручи з собою дітей: чоловік виховував трьох синів, жінка — двох дочок. Все йшло добре, і парочка почала навіть замислюватися про весілля. Але тут їх наздогнала біда..

У той нещасливий день Ліз підвозила у своєму пікапі Бреда і його трьох синів. З-за вибуху шини жінка втратила контроль над автомобілем. Сталася аварія.

Хлопчики сиділи на задньому сидінні і відбулися лише подряпинами.

читайте также: 


Чоловік зламав руку. Але самої Ліз довелося гірше всього.


Через перелом хребта жінка назавжди залишилася прикутою до інвалідного візка. Вважаючи, що з калікою коханому не по дорозі, нещасна спробувала відмовити Бреда від одруження. Проте чоловік відкинув всі її аргументи і сам наполіг на одруженні. Через рік після страшної ДТП Бред і Ліз стали чоловіком і дружиною.


Подружжя перебудували будинок, в якому жили разом з дітьми, під потреби хворої жінки. Незабаром з'ясувалося, що найбільше Ліз вбивала неможливість продовжувати займатися улюбленою справою. Один раз, коли її інвалідна коляска застрягла на прогулянці в лісі, нещасна розридалася від горя. Бред з дітьми швидко витягли крісло з бруду, але в той день чоловік серйозно задумався.


Незабаром Соден став цілими днями пропадати в гаражі. Колишній військовий, який не мав жодної технічної освіти, він все ж твердо вирішив розібратися з проблемами подружжя. Через деякий час світ побачив результат зусиль винахідника-самоука. Сам Бред назвав це виріб «танком-коляскою».


Повністю перебудувавши інвалідне крісло, чоловік прибрав з свого проекту колеса, замінивши їх гусеницями. Вийшла машина стала справжнім всюдиходом, здатним рухатися в будь-якій ситуації. Непролазна бруд, глибокий сніг, морське узбережжя — «танк-коляска» Содена справлялася з усіма цими завданнями жартома. Ліз була в захваті від подарунка чоловіка!


Через деякий час, почувши про винахід Бреда, до нього почали звертатися колишні солдати, які постраждали в ході бойових дій. Спочатку чоловік робив інвалідні крісла для побратимів, потім став працювати під замовлення. Тепер у сім'ї Соден є своя компанія, що виробляє «танки-коляски».


Кожне таке інвалідне крісло створюється в унікальному порядку під запити замовника і обходиться досить недешево. Однак незважаючи на ціну в 15 тисяч доларів «танки-коляски» розходяться як гарячі пиріжки!

Популярні дописи з цього блогу

Текст надіслала добре знайома лікарка, професор, доктор медичних наук.Дочитайте до кінця🙏🏻

«Ви швидше виграєте в лотерею, ніж заразитеся коронавірусом»: болгарський лікар пояснив, чому не потрібно панікувати